Praktijknieuws – Groepspraktijk Copenhaege – Vlaardingen

Praktijknieuws


Afscheid van dokter Salomons

Na 34 jaar als huisarts gewerkt te hebben ben ik per 1 juli met pensioen. In deze lange periode hebben ik met de patiënten en ons personeel ‘lief en leed’ met elkaar kunnen delen. Ik heb altijd veel voldoening kunnen halen uit de relaties, die ontstaan zijn. Het zal niet gemakkelijk worden om ‘Copenhaege’ los te laten. Zeker niet door de onderlinge band, die we opgebouwd hebben.

In juni 1989 ben ik begonnen als de opvolger van dokter Madai. In de periode daarna hebben we een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Van solist op de Anna Paulownalaan naar Holystaete en sinds 2007 naar ons huidige Copenhaege. Ik ben heel blij om bij mijn afscheid een mooie en moderne huisartsenpraktijk achter te laten, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd.
In de laatste 3 jaar heeft mijn opvolger dokter N. Glerum al in de praktijk Salomons gewerkt.  Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik er alle vertrouwen heb, dat ook zij de zorg kan gaan leveren, die u gewend bent in Copenhaege. Zij blijft samenwerken met dokter Pols en ons hele team.

Ik kijk uit naar een nieuwe fase in mijn leven samen met mijn vrouw en kinderen. Het zal zeker wennen zijn. Ik zal Copenhaege en u zeker gaan missen.

Wilfried Salomons


Wijziging openingstijden balie

De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur.


Wacht niet te lang bij gezondheidsklachten

Als huisartsen merken wij dat sommige patiënten te lang wachten om met niet-Corona gerelateerde gezondheidsklachten contact op te nemen. Wij willen u laten weten dat wachten niet nodig is en u veilige en kwalitatief goede zorg van ons kunt krijgen.
Mocht u klachten hebben of zorgen heeft over uw gezondheid, neem dan gerust contact op met uw huisarts.